Условия за ползване

 1. Регистрация: За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в bg-outlet.com стоки, е необходимо първо да се регистрирате. След като се регистрирате трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката.


 2. Поверитлност на данните: Личните данни, които bg-outlet.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. bg-outlet.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. 

  Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на bg-outlet.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.


 3. Поръчка: 

  3.1. Приемане на поръчки

  Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите обаждане за потвърждение на информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

   

  3.2. Сума за плащане

  Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. В определени случаи, към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. Повече информация за цени и срокове за доставка можете да откриете в раздел Доставки.

   

  3.3. Проблеми при изпълнение на поръчката

  Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

  - Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

  - Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.

  - Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

  - Липса на телефон за контакт с потребителя.

  При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.


 4. Начин на плащане: 

  5.1. Плащане при доставка (наложен платеж)

  Дължимата сума се заплаща в брой директно на куриера в момента на получаване на стоката. В повечето офиси на Еконт плащането може да бъде осъществено и с банкова карта чрез POS терминал.

   

  5.2. Плащане по банков път

  Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от bg-outlet.com банкова сметка. След постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка. При получаване на стоката не се дължи плащане на куриера. 

   

  5.3. Плащане през ePay.bg

  Поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic. При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg, за да финализирате транзакцията. След постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.


 5. Гаранция за стоката: Всички стоки, предлагани в bg-outlet.com, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.